"Meie jaoks on oluline respekt autoriõiguste vastu," lausus Nokia tegevjuht ja multimeediaüksuse juht Anssi Vanjoki üle-eelmisel nädalal uut teenust tutvustades. "Kui katsetasime uut teenust selle tulevaste kasutajatega, siis nad ütlesid, et see on liiga hea, et olla tõsi."

Vanjoki sõnul peab Nokia läbirääkimisi mitmete globaalsete ja kohalike muusikatootjatega, et kiiresti laiendada pakutava muusika valikut.

Nokia uuel teenusel ei puudu ka varjuküljed: muusika on kaitstud kopeerimise eest ning selle plaatidele salvestamise eest tuleb maksta täiendavat tasu, kirjutas Ars Technica. Uue teenuse puuduseks on ka tõik, et iPodi ja Zune'i pleierid ei suuda Nokia muusikateenuse kaudu laetud muusikat taasesitada. Igat kauba peale saadud muusikapala võib kopeerida esialgseil andmetel neli-viis korda.

Nokia hakkab uue muusikateenusega varustatud telefone müüma järgmisel aastal. Nokia pole praeguseks veel avalikustanud, millistes riikides uut teenust saab kasutada.
Siiani on olnud mobiiliomanikel kolm võimalust telefonisse muusika salvestamiseks: kopeerides seda isiklikelt heliplaatidelt, muusikat ebaseaduslikult internetist alla laadides või ostes seda lookaupa mõnekümne krooni eest muusikajagamisteenustelt.

Nokia tutvustas Nokia Worldil ka uut inter­neti­raadiot ning kergitas katet oma multimeedia­portaalilt ovi.com.

Nokia internetiraadio pakub kuulajale võimalust nautida netiraadiot kõikjal, kuhu ulatub mobiililevi. Esimese hooga kuulub kanalivalikusse üle tuhande jaama ning neid saab sirvida nii teemade kui ka jaama asukoha järgi. Nokia netiraadio, mis jõuab multimeediatelefonidesse järgmisel aastal, suudab tuvastada hetkel kiireimat andmesidet ja valida vastavalt sellele heli kvaliteedi - kui telefoni omanik on hea leviga alal ja saab kasutada kiiret andmesidet, siis mängitakse ka muusikat hea kvaliteediga, ning kui ta viibib levi äärealadel, siis allalaadimispauside vältimiseks halvema kvaliteediga.

Kuna raadio jõuab mobiiltelefoni andmeside kaudu, peab tarbija andmeliikluse eest maksma. Seega hakkavad analüütikute hinnangul Nokia netiraadiot kuulama peamiselt need kasutajad, kes maksavad mobiilse interneti eest kindla summa kuus, näiteks 350 krooni kolme gigabaidi liikluse eest.

Nokia multimeediaportaal ovi.com avab uksed lähiajal ning pakub inimestele alguses fotode ja videode jagamise ning muusika ostmise võimalust. Edaspidi täieneb Ovi teenuste valik asukohapõhiste teenuste ja mängude müümisega. Inimesed saavad tulevikus Ovit kasutada kolmel viisil: kas otse taskutelefonist, arvuti ja brauseri abil internetis või laadides klienttarkvara oma arvutisse.