Näituse kuraator on Lylian Meister, kujundaja Tea Tammelaan ja projektijuht Katrin Amos, osaleb 24 kunstnikku.


Jõuline ON-grupp formeerus 1989. aastal, korraldas avanäituse 1990 kunstihoones ja kujunes möödunud sajandi lõpukümnendil meie tarbekunsti lipulaevaks. Uus aastatuhat ja muutunud aeg on pannud rühmituse liikmed pigem omaette tegutsema ja ühiseid näitusi on olnud vähem.


Nüüd on aeg nad uuesti ühisnäitusele kokku toonud, et unikaaldisaini objektidesse ja tarbekunstiloomingusse kolme mõõtme kõrvale mõtteliselt mõõdetavana ka aeg lisada. Kõik tööd on uued ja valminud just selleks näituseks. ON-gruppi kuuluvad mitmete tarbekunstialade esindajad ehtekunstnikest keraamikuteni, tekstiilikunstnikest klaasikunstnikeni. ON-grupi eesmärgiks pole olnud ühiskonnale ja kunstimaailmale vastandumine, vaid olla positiivse loomevajadusega oma ala professionaalide tugigrupp. Ideedega ühtviisi oluline on olnud teostuse kõrge kvaliteet ja erialaste materjalide hea tundmine. Seda printsiipi järgib ka praegune näitus.


Kuni 16. augustini lahti oleva näitusega kaasneb “On-ajaleht” (tekstid Lylian Meister, Jaan Elken, Tiina Käesel, Harry Liivrand, kujundaja Indrek Sirkel) ja meenemüük.