Rohkem kui 2000 pakkumise seas on nii poliitikuid, kirjanikke, näitlejaid, sportlasi, sõjaväelasi kui astronaute - ühesõnaga, igasuguseid sarvilisi ja sulelisi maailma eri paikadest.

Kõige kallim selles menüüs on Saddam Hussein, kelle signatuuriga dokument maksab üle 4000 krooni.

Seevastu Eesti poliitikute käekirjanäited ühes näopildiga saab tüki maad odavamalt kätte. Kõige kallim meie mees on peaminister Andrus Ansip. Tema eest tuleb lauale laduda peaaegu 450 krooni. Vaid Ansipi foto koos sinimustvalge laualipukesega saab veidi odavamalt, umbes 400 krooni eest. Peaministri autogrammiga fotosid on ka kõige rohkem müügis - kolm tükki.

Eesti Vabariigi endiseid peaministreid on Brandesel pakkuda neli: Mart Laar, Siim Kallas, Mart Siimann ja Juhan Parts. Laari, Siimanni ja Partsi autogrammid maksavad ligi 300 krooni tükk. Küll jah, Partsi omanikuks võib ka odavamalt saada. Üks igavam ja seetõttu allahinnatud foto maksab sada ja veidi enam krooni vähem. Peaministritest taskukohaseim on Kallas - 200 krooni.

Kõige odavam Eesti poliitik müüginimekirjas on välisminister Urmas Paet. Tasuge jõuluhind 172 krooni ning tema allkirjaga foto võibki teie kummutit ehtida.