Pealtnäha ei juhtunud midagi imelikku, kuid tegelikult ei oleks Otter pidanud neid lehti enda valdusse saama. Tõsi küll, nagu ütleb Üliõpilaslehe peatoimetaja Evelyn Kaldoja, oli Arne Otter Üliõpilaslehte varemgi laiali vedanud. "Pärast seda, kui avastasime, et ta isiklikke asju lehe vahele paneb ilma selle eest maksmata, me enam tema abi ei kasutanud," räägib Kaldoja. "Oleks me teadnud, et ta meie lehe vahel oma Sebe-vastast propagandat levitab, ei oleks me seda lubanud."

Nimelt olid trükikoja töötajad Üliõpilaslehe tellimusel ajalehtede vahele paigutanud lendlehe "10 põhjust, miks mitte liituda Euroopa Liiduga". Lendlehed aga sisaldasid muuhulgas infonumbrit, mis oli omakorda suunatud Otteri vana vihamehe, Mootorreisid AS juhatuse esimehe Hugo Osula isiklikule numbrile. Helistajatele lubati hinnalisi auhindu. Niisiis kujutas Otteri "eurovastane" kampaania endast järjekordset rünnakut Osula vastu, millesarnastest Ekspress on korduvalt kirjutanud.

"Meie reklaamiinimene ei saanud kahjuks aru, mida Otteri tellitud vaheleht endast kujutab," ütleb Kaldoja.

Trükikojast öeldi, et juhtunu sai võimalikuks, sest sealne dispetšer oli harjunud, et Otter lehtedel järel käib. "Tuli nagu alati, võttis lehed nagu alati ja lahkus nagu alati. Vahelehtede sisusse meie ei süvenenud," seletab trükikoja esindaja.

Arne Otteri kommentaar: "Olen OÜ Sebe-Ekspressbuss juhataja. Otsustasin firma ressursse kasutada teavitamaks Eesti rahvast Euroliiduga liitumisega kaasnevatest negatiivsetest mõjudest. Mis puudutab Üliõpilaslehte, siis olen aastaid olnud neile reklaamiandja. Ma pole saanud Üliõpilaslehelt mingit teadet ega käskkirja selle kohta, et nad minu abi enam ei vaja."