“Korjame kokku vaglad/tõugud,” seisab firma teenuste nimekirjas. “Kui veri on imbunud põrandalaki sisse, siis lihvime selle välja. Oleme valmis tegelema ka kõige traagilisemate surmajuhtumitega.”


Firma saamisloost kõneleb aga koduleht www.cleanend.ee järgmist: “Surmajärgse koristusega tegeleva firma loomine sai alguse sellest, et meie kui firma asutajad seisime mitte väga tavalise mure ja probleemi ees. Nimelt suri sugulane ning seda ei olnud keegi õigel ajal avastanud.


Lagunemisprotsessid olid juba piisavalt kaua toimunud, et korteris ka lühiajaliselt viibimine oli väga raske. Mõistagi hakkasime kohe otsima kedagi, kes tuleks ja aitaks tagajärgede likvideerimisel. Paari päeva möödudes avastasime, et oleme selle probleemiga täiesti üksi. Me ei leidnud mitte kedagi, kes tegeleks Eestis vastavate juhtumitega. Lihtsalt ei jäänudki muud üle, pidi ise hakkama saama. See polnud ega pole siiani kerge tegevus...”


Lisaks leiab firma koduleheküljelt ka hulgaliselt fotomeenutusi tehtud töödest. Delikaatselt on nende juurde lisatud märkus: “Nõrganärvilistel mitte vaadata!”