Niisiis, milline klipp on parim...

...hommikukohvi kõrvale?


Nüüd, paaril viimasel nädalal, löön ma hommikul Sex Pistolsi asemel Youtube’i nime Eskimo Joe ning lisan sinna veel täpsustuseks Black Fingernails Red wine.


Kuulan seda ja vaatan ning päev on saanud jube hea stardi.


...kus sa ise kaasa tahaks teha?


Angus and Julia Stone’i loo “Private Lawns” klipis: peale selle, et laul on mu arust mõnus, on ka klipp kihvt.


...joomise kõrvale ja pohmelli ravimiseks?


Ma olen mees, kel meeldib juua köögis, ja taustaks mängib mu vana hea Sharp meeldivalt rahulikke meloodiaid. Sama rahulikult ma ka taastun.


Arvan, et kui lüüa otsingusse The Waifs Bridal Train, on osa mu hingest te ees alasti.


...töötegemise takistaja?


Kate Miller-Heidke. Tundub, et kõigile, keda tunnen, pean seda artisti näitama. Nii teengi. Tööst ei tule muidugi midagi välja. [otsi kate miller heidke psychokiller (või siis words).]


...üksi tantsimiseks?


No need hetked, kus ma üksi tantsin, on tavaliselt siis, kui olen võtnud ette süüa teha – makk põhja, mingi lihtsameelne pop mängima ja ...heeringat fileerima. Käe all peab olema hea kerge õlu. Soovitan Saku heledat. Pange otsingusse The Living End – “Rising Sun”.


... lõõgastumiseks pärast pikka päevatööd?


Klapid pähe, otsingusse kirjutan the Vines Get Free, saadan mõttes kõik ülejäänu persse. Teen ehk ühe õllegi. Ja siis lähen jalgu järele lohistades koju. Kuhu mujale.


... nostalgialaks?


Tõsine mees (Austraalia muusika asjatundja) kirjutaks siia muidugi Nick Cave, AC/DC või INXS või siis Olivia Newton-John. Ma panen Kylie Minogue – “I Should Be So Lucky”. Oli see Kreuksi-nimeline kultuurimaja (tänane Mustpeade maja), kus ma elu esimesel videodiskol käisin. Usun, et see lugu mängis seal, ja mul polnud ei Menokaat tosse ega menu.


... silmaringi avardaja ja suurim avastus?


Näe, Wolfmother on mu uus lemmik. Lugu “Woman”. Austraalia on oivaline.