“Aias hakkasid just esimesed maasikad valmima ja peenralt õnnestus ka juba eri sorti salateid noppida, seega polnud toorainet ja ideid vaja kaugelt otsida,” kirjeldab Haas oma võidutöö valmimist. “Järveotsa vutikasvanduse kontaktide leidmine internetist ei olnud ka kuigivõrd keerukas. Roog sai mõnusalt värske ja suvine, pisut pidulik ja natuke eksootiline, mis tuleb sellest, et vutilihast teame me suhteliselt vähe. Värske maasika- ja ürdisorbeti hapukus täiendab aga sobivalt vuti õrna liha. Toidu serveerisin lepapakust kirvega löödud laastule, millele varem natuke tuld ja suitsu andsin, ning kaunistuseks korjasin kodu lähedalt kraavikaldalt noori metsmaasika õisi ja lehti.”

Parim kodukokk sai auhinnaks õhtusöögi restoranis Taevas koos Michelini tärniga pärjatud koka Daniel Lindebergiga restoranist Frantzén/Lindeberg ning Electroluxi auruahju.