Peaaegu igast Eesti poest võib leida Marsi, Snickersi, Bounty ja Twixi šokolaadibatoone, mõnda neist ka jäätisena. Mars Incile kuuluvad ka M&Mi ja Skittlesi kommid, Wrigleyse nätsud, Uncle Ben’si kastmed ja mitmed kuulsad loomatoidu kaubamärgid, sealhulgas kasside Whiskas ja koerte Pedigree. Eestis tegeleb firma toodangu müügiga Mars Eesti, kelle käive oli 2011. aastal 8,7 miljonit eurot.

Praegu on Mars Inc neljanda generatsiooni käes. Värskeimas Forbesi miljardäride pingereas jagavad Forrest Mars juunior ja Jacqueline Mars ning nende isa John Mars (igaühel 17 miljardit dollarit) 36. kohta. Viimati nimetatust puudub foto. Pole ka ime, sest pere hoiab kiivalt privaatsust, ei esine peaaegu üldse meedias. Firma ei teatanud 1999. aastal isegi Forrest Edward Mars seeniori (lõi 1941. aastal M&Mi) surmast.

Tema poeg Forrest Jr lõi laineid paar aastat tagasi, kui protestis oma rantšo lähedase raudtee vastu. Kui muu ei aidanud, ostis mees osa raudteefirmast.

Perekonna nimi ei tule tõenäoliselt mitte punase planeedi nimest, vaid on hoopis mugandus ingliskeelsest sõnast “soo” (marsh).