15 kahtluse all olevat kohtumist leidis aset käesoleval hooajal. 11 mängu toimus hooajal 2005/06.

Enamus kihlveomängudega seotud meeskondi on ajakirja sõnul pärit Bulgaariast, Horvaatiast, Gruusiast, Serbiast ja Balti riikidest -Leedust, Lätist, Eestist.

 Eesti meeskondi kahtlustatakse kahes suurpettuses.

1. juulil toimunud InterToto karikasarja korduskohtumises kaotas Tallinna TVMK Soome klubile FC Espoo Honka 2:4, esimene mäng oli lõppenud seisuga 0:0. Spiegeli teatel usub Europol, et petturid teenisid TVMK mängule panustamisega ligi 3,4 miljonit eurot ehk 54 miljonit krooni.

Teine mäng, mis Spiegelis seoses Eesti klubiga märkimist leiab, on juulis peetud Narva Transi UEFA karika I eelringi matš Rootsi meeskonnaga Helsingborgs, mis lõppes Eesti klubi kaotusega 0:6. Hoolimata sellest, et kohtumisest oli mängitud ligi 25 minutit, tehti ikka veel panuseid, et Trans kaotab vähemalt kolme väravaga. Aasia kihlveovahendajatega kaubelnud kliendid teenisid matši pealt  ligi 1,5 miljonit eurot ehk umbes 23 miljonit krooni. 

Gaillard toonitas, et ametlikult uuritakse hetkel vaid ühte Intertoto karikasarja mängu Bulgaaria võistkonna Tšerno More ja Makedoonia Makedonija vahel, mille võitis Bulgaaria klubi 4:0.