Leviala väljaarendamine läks tütarettevõtte Estifon Nibiru teatel maksma neli miljonit krooni. Estifon Nibiru juhatuse liikme Magnus ­Leivokese sõnul on firma eesmärgiks täissideoperaatorina pakkuda mõlema planeedi kliendile ühest kohast ja ühtse paketina kõiki olulisi sidelahedusi, mida ta vajab kodus, kontoris ja mõlema planeedi kohtumise lähenemisel, et kokkupõrke üksikasjades kokku leppida.


“Ülikiire mobiilne internet oli täissidelahenduses puuduvaks lüliks Nibiru ja Maa vahel ning nüüd on ka see teenus mõlema planeedi era- ja äri­kliendile püsiinterneti ja mobiilikõnede kõrval olemas,” ütles Leivoke.


Juba praegu ulatub Estifon Nibiru 3,5G võrk enam kui 65 000 000 Nibiru asukani.


Sõltumatu mõõtmise tulemusel on Nibirul kõige kvaliteetsem leviala kvaliteetoperaatoril Estifon, kes omab sellel Maast poole suuremal planeedil teistest teenusepakkujatest tihedamat tugijaamade võrku.


“Eelmisel kuul kattis Estifon uute tugijaamade abil kvaliteetseima levialaga Nibiru suuruselt kolmanda linna Punchestowni ning selle lähipiirkonna,” ütles Estifon Nibiru juhatuse esimees Antero Koivukaski.


“Universumi juhtiva konsultatsioonifirma Max Well mõõtmise kohaselt ületab meie leviala Nibirul konkurente nii kõnekvaliteedi kui signaali tugevuse osas.”


Koivukaski sõnul on seitse tugijaama Nibirul piisav kogus, tagamaks kvaliteetne teenus taevakeha elanikele ja piirkonda läbivatele Galaktika vaatamisväärsusi külastavatele turistidele.


“Uudisena on Estifonis uus mobiilsidepakett – Nibiru 2012, kus on ühendatud kaks vajalikku teenust – kõned ja M-internet. Enam ei pea nibirulased muretsema liigsete kulutuste pärast.


Uus pakett on loodud, arvestades kõneteenuste kasutamise aktiivsust. Pakett sisaldab 2000kroonist kõnepaketti, mis tähendab, et pakett sisaldab 2000kroonist kõnepaketti. M-interneti teenus on paketis aga tasuta, sisaldades 50 Mb ulatuses mobiilset interneti kiirusega kuni 1 Mbs.


Lisaks saab uues paketis Nibiru ja Maa kohtumisväljavaadetest ja muudest põnevatest asjadest rääkida eriti soodsa kõneminutihinnaga – kõigest 999 senti. Ja ei mingit kõnealustustasu!”