Perkowitz tõi näitena ulmefilmi "Tähesõdalased" (Starship Troopers), kus inimkond ülisuurte putukate vastu sõda peab. Perkowitzi sõnul talle küll film meeldis, kuid reaalsus on, et sedavõrd hiigaslikud putukad vajuksid lihtsalt oma keha raskuse all kokku. Samamoodi puudus loogika Dan Browni raamatu järgi valminud Ron Howardi filmis "Inglid ja deemonid", milles näitleja Tom Hanksi poolt kehastatav Robert Langdon peab kaitsma Vatikani antimateeria-pommi eest, mis on suletud magnetväljaga klaasviaali. Magnetvälja hoiab üleval aga pisike patarei.

Professori sõnul on antud linateoses antimateeriat rohkem kui suudetaks toota miljoni aasta jooksul hadronite põrkuriga. Samuti polevat seda võimalik ohjes hoida vaid iPodi patareiga, ütles Perkowitz.

Teadlasel pole siiski täielikult füüsikaseaduste eiramise vastu filmides, kuid leiab, et neid võiks olla üks filmi kohta. Perkowitz on pannud kokku ka oma konsultantide grupi, kuhu kuuluvad peale tema veel Hollywoodi staarnäitleja Dustin Hoffman, Harvardi psühholoog Steven Pinker ning stsenarist-lavastaja Lawrence Kasdan. Juba on nõu antud näiteks filmi "The Watchmen" ja populaarse telesriaali "Heroes" tegijatele.