Paljastasid kõrge surmajuhtumite arvu nende ehitajate seas, kes töötavad Las Vegas Stripil. Artiklid viisid selleni, et õigusorganid teostasid vajalikud seadusemuudatused ning karmistasid ohutusnõudeid.

Välkuudised (Breaking News) - New York Times

Kiire ja põhjapanev kajastus seksiskandaali osas, mis sundis tagasi astuma New Yorgi kuberneri Eliot Spitzeri. Uudis avaldati NY Timesi veebiküljel ning seda täiendati pidevalt uue materjaliga.

Uuriv ajakirjandus - David Barstow (New York Times)

Lood sellest, kuidas paljud erru läinud kindralid, kes töötasid raadiojaamades ja telekanalites analüütikutena, olid värvatud Pentagoni poolt, et sisendada avalikkusele nende vaatevinklit sündmustele. Samuti oli endistel sõjaväelastel side ettevõtetega, kes võitsid nende kaitstud poliitikast.

Selgitav ajakirjandus (Explanatory journalism) - Bettina Boxall ja Julie Cart (Los Angeles Times)

Ameerika Ühendriikide lääneosariikides toimunud metsatulekahjude uurimine.

Rahvusvaheline ajakirjandus - New York Times

USA sõjaväe ees seisvad rasked väljakutsed Pakistanis ja Afganistanis.

Rikkalike detailidega vürtsitatud lugu mahajäetud tüdrukust, kes leiti prussakaid täis toast. Laps ei osanud rääkida ega end toita. Ta lapsendati hiljem ühe perekonna poolt.

2008. aasta presidendivalimistest kirjutatud kolumnid, mis keskendusid esimese afroameeriklasest presidendi valimise ajaloolisele tähtsusele.

Pädeva kunstikriitika eest üle terve maailma.

Foto (Breaking News) - Patrick Farrell (Miami Herald)

Provokatiivsete ja laitmatult komponeeritud fotode eest, mis kujutasid orkaan Ike`i järgset meeleheidet ja teiste tormide põhjustatud humanitaarkriisi Haitil.

Barack Obama presidendikampaania erinevad palged.