Esmaspäevane uus saade on Madis Nestori juhitav “Õhtukool”, mis tutvustab värskelt ilmunud või kohe-kohe ilmuvat muusikat.

Teisipäevasele metal-saatele “Metallion” lisandub senisele saatejuhile Madoxile teine saatejuht MOP. Uus on ka see, et aeg-ajalt hakatakse Eesti Raadio stuudios uute metal-bändide lindistusi tegema, bändide valikut aitavad otsustada vaatajad. Teine teisipäevane uuendus on “Morna ja Nestor”, kus indiet mängivad ja muusikauudiseid kommenteerivad Erik Morna ja Siim Nestor. Samal õhtul on ka kolmas alternatiivse muusika saade “Tehnoabi”, milles mängivad technot Punch ja Random.  

Chris Longi senine “Mutant raadio” kolib kolmapäevale ja hakkab eetrisse minema Londonist nime alt “London Calling”, saates hakkavad külas käima ka sealsed DJd.

Neljapäevane kava jääb samaks, kuid “Reggae Powerile” lisandub Ringo Ringvee kõrvale kaks uut saatejuhti – Tarrvi Laamann ja Dyce Rudy.

Reede õhtul on Raadio 2s kõigepealt R’n’B saade, kus valivad muusikat Bad J ja MK. Sellele järgneb kolmetunnine karmima klubimuusika saade “Progressioon”, mille saatejuhid on Solid Steel ja Type-O.

Laupäeviti on eetris kaks uut saadet. “Meet the Mixeris” mängivad noored algajad DJd, “Mixtape” pakub erinevaid DJ-mikse üle maailma. “Selle saatega seoses on plaanid koostööks näiteks BBCga, aga hakkame ka kohapeal kõvemate tegijate mikse lindistama,” selgitas õhtuse vööndi vastutav toimetaja Raul Saaremets.

Pühapäevased uued saated saavad olema kaasaegset jazzi tutvustav “Innovatsioon”, mille juht on Priit Juurmann ehk P Julm ning “Chillout”, mida juhivad Kaido Kirikmäe ja Kaarel Kattai.

"Vanade asjade koha pealt muutub niipalju, et hip-hopi saate "Programm" raames on plaanis hakata korraldama

nn. MC battleid, seda otse-eetris ja publiku osavõtul. Tegemist on eelvooruga igaaastasele hiphop.ee poolt korraldatavale mc battle'ile.

Ja "Vibratsioon" plaanib kord kuus salvestada noori ja why not vanu artiste Eesti Raadio stuudios ja lood lisaks saates mängimisele hiljem ka plaadina välja anda, jätkates Vibratsiooni CD-sarja," rääkis Saaremets.