Gastroll põhjustas pealtvaatajate hulgas shoki, kuna üks naistegelane kutsus publiku hulgast lavale mehe ja astus temaga kõigi silme all oraalsesse vahekorda.

Etenduse autorid rõhutavad, et tegu on kunstiga. Nende väitel oli lavale kutsutud mees publiku sisse istutatud näitetrupi liige ja kõik, mis oraalseksi stseeni ajal näha, valmistatud silikoonist.

Carlos Padrissa, XXXi kaasprodutsent ja üks käsikirja autoreist: “Seks ei ole meie etenduses päris, vaid kujuteldav. See näeb välja nagu päris seks – näitlejad on  sageli alasti, kuid nad ainult puudutavad ja suudlevad teineteist, penetratsioon puudub.”

Tükk põhineb Markii de Sade´i raamatul “Filosoofia magamistoas”, mis jutustab 18aastasest tüdrukust Eugenie´st, kellele kolm õpetajat hakkavad suguelu saladusi valgustama. Etendus kulmineerub Eugenie´ grupiviisilise vägistamisega. Lavastus on tehtud moodsas võtmes – näitlejate taustal jookseb videoprojektsioon, kus kujutatakse kõikvõimalikke sadomasohhistlikke perversioone. Külalisetenduseks andsid loa Londoni politseiametnikud, kes olid tüki videoga eelnevalt tutvunud. 

La Fura Dels Baus jätkab ringreisi mööda Euroopat.