Firmad, mis üles seati, justkui toetasid väiksemaid ja suuremaid muusikuid, nende hulgas Sinead O`Connorit. Mingit tulu aga sellelt tegevuselt ei saadud, lihtsalt keerutati raha. Kohtunik Colin Bishopp leidis, et skeem nimega Jäälõhkuja (Icebreaker) "oli kõigi osaliste teadaolevalt mõeldud maksude varjamiseks, mitte tegelikuks investeerimiseks". Bänd peitis sinna 63 miljonit oma maailmatuuridelt ja CD-de müügiks määratud raha. Et suuremaid summasid maksuametist saaks tagasi küsida, laenati "investeeringuteks" veel pankadest raha juurdegi. Jäälõhkuja tegutses aastatel 2004 - 2010.
Matt Hodson, kes Jäälõhkujas töötas, tunnistas ajalehe Times valeidentiteedi all esinenud ajakirjanikule, et ansambli Take That muusikud hoiavad oma teenitud raha Jäälõhkuja fondides, sest "neile ei meeldi Tema Majesteedi Maksuamet". Ajalehe Times pealkiri kõlab "Barlowd ja bändikaaslasi ootab 20 miljoni naelsterlingine arve."

Pole aga mingeid andmeid, et ülejäänud Take Thati bändiliikmed , Jason Orange ja Robbie Williams oleks oma raha Jäälõhkujas pööritanud.