Alexey taotles kohtuotsuse ümber vaatamist. Ta selgitas, et kandis vähem kui pool aastat tagasi 30-päevast aresti ja võttis alla ligi 30 kilo. Tema suhted kambrikaaslastega olid konfliktsed. Ta ei taha taas sattuda arestikambrisse, kuna ei ole narkomaan, joodik või muud taotlist, vaid on rahulik, viisakas ja tasane inimene. Palub, et tema elu ei rikutaks, kuna oma tööst hoiab ta "kõigi jõududega" kinni ja ei hakka seadust rikkuma.

Rene (41) tabati kriminaalses joobes autoroolist mullu novembris Rakveres. Karistuseks kuus kuud vangistust tingimisi. Juhiluba jäi kohtu otsusega alles.

Rene väitel läks ta naisega tülli, sõites autoga Rakveres Posti tänaval umbes 75 meetrit. Autoga läks ta sõitma põhjusel, et seal, kuhu auto oli pargitud, on puude kohal linnupesad, kus linnud reostavad puude alla pargitud autosid. Tegelikult oli planeeritud, et auto pargib ümber tema naine, kes oli samal päeval olnud talle kaineks autojuhiks, kuid kuna nad läksid tülli, siis parkis tema auto teise kohta. Rene kahetses väga juhtunut, märkides, et juhtimisõigus on talle hädavajalik. Kui luba ära võetakse, siis jääb ta tööta, ei näe oma lapsi. Pere ülalpidamine jääb siis naise õlgadele.

Marie (23) tabati mullu detsembris Tallinnas BMW roolist kergemas joobes. Algne karistus oli trahv 900 eurot ja juhiluba kuueks kuuks hoiule, kuid kohus halastas ja luba jäi alles.

Kohtus selgitas Marie, et kõik algas sellest, et oli pühapäeva hommikul jätnud maha mingisuguse kahenädalase meeltesegaduse ja istus õhtul kodus, tee ja popkorn kõrval ja plaanis esimest korda Viimse reliikvia algusest lõpuni ära vaadata.

Ja siis hakkas kõik valesti minema...