Rein Kilk jätkas Weroli omanikuna samu kahjulikke trikke nagu Erki Aavik. Praeguseks pankrotistunud Weroli aasta-aruandest selgub, et õlitehas panustas rapsiseemnete hinnalangusele ja kaotas seetõttu kümneid miljoneid kroone. 2010. aastal müüs õlitehas müügi-tagasiostulepingutega rapsiseemneid 72 miljoni krooni eest ning kulutas seemnete tagasiostmisele ligikaudu 113 miljonit krooni. Aasta varem müüs firma seemneid 18 miljoni eest ja ostis tagasi 24 miljoniga. Eesti Ekspressi allika teatel polnud tegemist kuritegeliku raha väljakantimisega. Seega lollus või halb õnn? Või mõlemad korraga?

Möödunud laupäeval kuulis Nokia kontserdimajas head juudi muusikat, Dmitri Berlinsky viiuldas Peterburi kammerorkestri saatel. Isegi ENSV ministrite nõukogu esimees Bruno Saul saabus kuulama. Kõla oli aga nagu läbi võsa – Nokia akustika on katastroof, nagu ka Nokia aktsia. Ae, vennad Rebased?

Räägitakse, et Urmas Reinsalu artikkel Saakašvili kaitseks oli Eerik-Niiles Krossi korraldatud. Kas võib järeldada, et “eesti köök” on taas Gruusias kohal ja Eerik-Niiles teeb äri Saakašvili toetamisega Gruusia valimistel!?