Keisri hull 90ndatel liikus ringi jutt, et kohe hakatakse Euroopas väntama filmi Jaan Krossi poliitilisest menuromaanist “Keisri hull”. Peaosa pidi mängima Gérard Depardieu...

Hambutu e-tiiger Siseminister Ken-Marti Vaher on oma erakonnakaaslaste Nikolai Stelmachi ja Indrek Raudse tempudest elamislubadega nii kohkunud, et jätkab pigem välismaalaste peedistamist, kui et tuleb neile vastu. Nii peavad Eestisse saabuvad välisspetsialistid meie e-riigis endiselt asju ajama paberitega, sest ID-kaart antakse neile alles kuue kuu möödudes.

Karistus Advokatuuri aukohus karistas mullu seitset advokaati klientide altvedamise eest. Viis pälvisid noomituse, üks sai 500 eurot trahvi ja üks visati advokatuurist välja. Süüdlased näiteks unustasid kohtuistungile ilmuda, õigeaegselt apellatsioonkaebust esitada või andsid abielulahutajale ühisvara jagamisel puudulikku nõu.

Kohvi, palun Eestis olla ühte salapärasesse ministeeriumi toodud mõnevõrra intelligentsed rääkivad kohvimasinad. Kes teab, millises ministeeriumis need on, palun vihjata sellest riigikontroll@riigikontroll.ee.

Saagu valgus Tallinna linn otsib riigihankega Lasnamäe õigeusu kirikule valgustuslahenduse tegijat ja parkla ehitajat.

“Popp” fond Oma valdkonna kuulsaim ajakiri Investmens & Pensions Europe nimetas detsembris Swedbanki pensionifondi K3 parimaks pensionifondiks terves Kesk-ja Ida-Euroopas. Samas lahkus kõige rohkem eestlasi aga just tollest fondist. Rahvas eelistas viia oma pensioniraha LHVsse, mis sai oma tulemuste ilustamise eest finantsinspektsioonilt trahvi.

Kuhu nüüd? Tallinna ühistranspordis on aasta algusest kõik uus, isegi rooli taga on uued mehed. Eile hommikul hõikas 36. liini bussijuht Tallinnas Pärnu mnt ja Liivalaia ristmikul vene keeles üle sõiduki: “Kuhu ma sõitma pean? Ma ei tea marsruuti!”