Sahistatakse, et Koit Toome laulab oma hitti “Täna rokin väljas” hoopis aastavahetuse “Tujurikkuja” paroodiasaates olnud sõnadega.

Esmaspäeva õhtul avastasid Haabersti Rimi külastanud kliendid üllatusega, et poes ei müüda kõige tavalisemat 2,5protsendilist kilepiima. Rimi väitel põhjustas olulise toote puudumise tehniline aps tellimissüsteemis, kuid seoses nn piimasõjaga läks linna peal liikvele hulk muidki spekulatsioone.

Mitmed allikad väidavad, et Edgar Savisaart oli nähtud möödunud nädalal koos linnavolikogu liikme Olga Derjuginaga koos Saka mõisas.

Räägitakse, et tänu rahandusminister Jürgen Ligi ettepanekule vähenes eurotsooni nelja vaesema ja uuema liikmesriigi osa uues päästefondis. Kuna aga eurotsooni ässade kohtumised pole avalikud üritused, siis ei jäänud Eesti sugugi ainsaks, kes end heategijana tutvustas.

Möödunud nädala reedel teatas päevaleht Times of Malta, et soodsa eridiili kauples välja hoopis Malta ja mitte rahandusministrite kohtumisel, vaid hiljem Euroopa Ülemkogul. Idee eestvedaja olnud Malta peaminister Lawrence Gonzi. Tõsi küll: Eesti, Slovakkia ja Sloveenia abiga.

Tegelikult ei rääkinud valitsusjuhid ülemkogul sissemaksete jagunemise valemitest sõnagi, vaidlus käis fondi sissemaksete tempo üle.