Välismaal hea hariduse saanud ja nüüd tagasi Eestisse tulnud noorele, kes kandideeris välisministeeriumisse tööle, soovitati sealt mujal Euroopas tööd otsida, sest Eestis on palgad väga madalad.

Tartu Ülikooli arstiteaduskonna tunniplaanis on valikaine “Haavade tekitamise ja sulgemise anatoomilised alused”. Peamiselt  käsitletakse aines kuritahtlike haavade tekitamist, õpitakse, kuidas tekitada näiteks noa- või mõõgahaava.

Rikka valge aristokraadi ja vaese mustanahalise mehe suhet vaagiv prantsuse film “1+1” tekitas Tallinnas buumi: filmiseansid on pidevalt välja müüdud.

Elion laenutab välja filme, mis YouTube’is on tasuta. Vene filmiklassika laenutamisel Elionist tuleb ühe filmi vaatamise eest maksta 95 senti. Samu filme pakuvad tasuta YouTube’is Mosfilmi ja Lenfilmi kanalid. Elioni sisuteenuste juhi Paul-Kristjan Lilje sõnul saab YouTube filme tasuta näidata seepärast, et teenib raha reklaamimüügiga ning jagab seda siis filmikompaniidega. Elion maksab Mosfilmile ja Lenfilmile litsentsitasusid.

Orto Puhta Looduse sarja šampoon Mustsõstar, mis pudelis lõhnab tõepoolest mustsõstraselt, jätab pärast juuste pesemist pähe omapärase aroomi. “Kassipiss” oleks selle kirjeldamiseks kõige täpsem sõna.

Taiwani infokanal Focus Taiwan kirjutab Vello Väärtnõu plaanist avaldada internetis inglis- ja hiinakeelne budismi entsüklopeedia. Materjali on Vello Väärtnõu kogunud Aasia budistlikest riikidest, muuhulgas Birmast ja Nepalist. 2007 kirjutas Ekspress, kuidas automaatide ja kuulivestidega eriüksuslased ründasid Väärtnõu talu Veltsa külas, kust saadi kätte “Pärnu poksiklubi poisid” ning suur kogus kanepit (mis ei kuulunud Väärtnõule).

Seltskonnaajakiri Kroonika palus enne olümpiamänge Gerd Kanterist kaanelugu. Kanteri mänedžer Raul Rebane saatis ajakirjaniku kirja sportlasele edasi, lisades keerutamata: “mitte mingil juhul”, “ütle konkreetset ei”, ja “kohtume trennis!”. Hiljem selgus, et adressaatide lahtrisse jäi ka Kroonika ajakirjanik.