Suusamees Allar Levandi firma ehitanud Tartusse maja ja müünud esimese korteri rattamees Rein Taaramäele. Taaramäe kolinud uude korterisse aasta alguses, aga saunas ei saavat ta siiani käia, sest ehitustööd olla lõpetamata.

Financial Times kirjutas Tallinna kinnisvaraturust, väites muu hulgas, et 100 000 naelsterlingi (125 000 euro) eest võib saada sellise imediili nagu kahe magamistoaga renoveerimata korteri! Ostjaid pelutati samas sellega, et talvel võib Tallinnas tulla koguni 10 kraadi külma!

Väidetavalt pani Estonian Air Embraeri lennukite ostmisel kütusekulu arvestades umbes 20 protsendiga puusse, sest lennukitootja ametlikud andmed erinenud reaalsest kütusekulust oluliselt. Ka olla Tallinna lennujaamas lennukikütuse monopol: näiliselt tegutsevad sel alal kaks firmat, kuid nad tangivad ühest ja samast mahutist, mis on ühe firma opereerida. Seetõttu on ka kütus siin kallim kui Riias ja Helsingis.

Saaremaa käsitööpoodide omanikud ohkavad: suvi on läbi ja hooaega nagu polnudki! Ainult ooperipäevade ajal läks midagi kaubaks ning Kuressaares oli pisutki kuurorditunnet. Saarlaste juttu olematust müügihooajast kinnitavad ka Hiiumaa kaupmehed ja käsitöömeistrid.

Hiidlastel ka veel üks silm nutab, teine naerab. Naerab seetõttu, et suure tööpuudusega saarel on korilushooajal inimestel millegagi elatist teenida. Metsadest tassitakse ämbrite viisi marju ja seeni välja. Nutab aga seetõttu, et metsaandide eest saadud raha läheb suures osas kõrist alla.

Nukuteatri direktor Meelis Pai peab koos abikaasaga Kadriorus ilustuudiot. Brasiilia depilatsioon suhkruvahaga maksab näiteks 23 eurot.

Kuuldavasti püstitatakse Tallinna Raekoja platsile hommikul vara näidisturg, siis kui kruiisituristid riburada pidi giidide juhatusel vanalinnaga tutvuma tulevad. Mõne tunni pärast, kui turistid on lahkunud, pakitakse turg taas kokku ja elu jätkub argises rütmis.