Moodne tutvumisteenistus “Suure õuna” kaubanduskeskus Soomes Espoo linnas võttis kasutusele spetsiaalselt vallalistele mõeldud ostukorvid, mille tunneb ära kollase värvi järgi. Korvid muutusid nii popiks, et neid tuli kiiruga Rootsist juurde tellida.

Kohtunike mäss 79 Eesti kohtunikku saatsid Andrus Ansipi valitsusele pahase pöördumise, et nende puhkusi ja pensione on vähendatud ilma igasuguse avaliku debatita. Kohtunikud näevad selles ohtu oma sõltumatusele.

Kallis vale Oma mobiili pandimajja viinud Õismäe elanik luiskas koju jõudes naisele, et telefon varastati ära. Tragi naine vedas kaasa politseisse, kus too oma luiskelugu kordas ja sellega vahele jäi. Valetunnistuse andmine läks mehikesele maksma 1192 eurot. Pandimajja viidud Nokia Lumia oli samal ajal väärt vaid 400 eurot.

Jõukad eestlased Küprosel elab kolmandiku võrra vähem rahvast kui Eestis ja kohalikus parlamendis on 56 kohta. Küprose valemi järgi jaguks Eesti riigikogus tööd vaid 85 poliitikule. Olgem uhked, et jaksame pidada ülal 101 riigikogu liiget!

Kaua tehtud kaunikene Konkurentsiamet uuris neli (4!) aastat, kas prügifirmad mängisid 2008. aasta jäätmeveohangetel Lasnamäel ja Mustamäel omavahel kokku. Hiljuti jõudis riigiprokurör Laura Feldmanis seisukohale, et mingit kuritegu ei toimunudki ja seitse isikut pääses kahtlustusest