Esmaspäeva õhtul ajasid Viimsi spordihoone saalis pärast sulgpallimatši tükk aega juttu majandus- ja kommunikatsiooniministeeriumi kantsler Marika Priske ja äsja skandaaliga ametist lahkunud maanteeameti juht Tamur Tsäkko. Nad on regulaarsed sulgpallipartnerid. Eelmisel nädalal väitsid nad Äripäevas, et pole sõbrad ja suhtlevad ametialaselt.

Välisminister Urmas Paet andis teisipäeval Washingtonis ühise pressikonverentsi USA välisministri Hillary Clintoniga. Paetile ei esitatud ühtegi küsimust. CNNi ajakirjanik kasutas juhust ja päris Clintonilt Süüria kriisi kohta, Reutersit aga huvitas Sudaani ähvardav kodusõda.

Rahandusministeeriumi kantsler Veiko Tali sai Armeenias kultuurišoki, kui nägi Jerevanis palju meesjuuksureid. Veelgi rohkem hämmastas meest, et pärast juukselõikust sai ta raha maksmise kohta tšeki. “Eestis ei anna juuksurid mulle kunagi tšekki. Paistab, et te olete edumeelsemad,” kiitis Tali armeenlasi.

USAs olla viimastel aastatel majad nii odavaks läinud, et suurlinnade servas võib 50 000 dollari ehk umbes 37 500 euro eest soetada täiesti normaalses korras eramu. Eestis pakutakse sama raha eest enamasti peagi kokku kukkuvaid puulobudikke või nõukaaegseid suvilaid, kuid kindlasti mitte Tallinnas.

Tallinna lähistel asuvas kurikuulsas Oru Kodu elurajoonis uputab sel kevadel taas, nagu igal aastal. Uus on lihtsalt see, et rajooni rajanud endisest müügi- ja pornoärimehest Ain-Villu Parvetist on saanud kirjanik ja suhteekspert.