Idapartner Igor Bidilo annab tiivadHeiti Hääl muudkui investeerib: Sillamäe naftaterminal, Paldiski vedeldatud maagaasi terminal, prügiveofirma Veolia, Tsingipada, Kiviõlitööstus. Nüüd kuuldavasti ostab pangalt ka endise Vaibaparadiisi krundi reisisadama lähedal, mille pank ARCO-lt ära võtab. EÜEs teenis Hääl Nõukogude Liidu ordeni “Austuse märk”.

Vippide elu Kõneldakse, et Urmas Sõõrumaa sulgeb U.S. maaligalerii oma Rotermanni kinnistul. Kahju! See-eest sai Jüri Käo valmis Hispaania villa! Hurraa! Aga Margus Reinsalu müüs enda Hispaania villa maha. Kahju! Aga Jaak Roosipuu, Talinvesti pankrotiga lõpetanud pankur, jääbki Hispaaniasse elama. Hurraa/Kahju?

Maksuamet hoolib Selle kuu kõige kuumem telefoninumber on ilmselt 1811, mis kuulub maksuametile. Et tulu deklareerijate küsimustelaviini kontrolli all hoida, on amet automaatvastaja kõnet pisut ajakohastanud. Esmalt teatatab kena naishääl, et kõik töötajad on hõivatud, ja siis: “Teie aja kokkuhoiu huvides kõne lõpetatakse.” Hea, et keegi hoolib.

Laste uus lemmik Eurolaulufännide harja punaseks ajanud Winny Puhh on saanud ootamatud toetajad – väikelapsed. Nii kurdavad emad, et lapsi ei huvita enam Disney kompanii kollakas karupoeg, vaid kuus kostümeeritud meest Lõuna-Eestist. Suuremad lastehulgad, nagu 1. klassid ja huviringid, viidavad aega aga Korsakovi Lätis käigust koos lauldes.

Loodrid tööle Läinud nädalal Riias toimunud tehnoloogiaäri konverentsil TechChill Baltics küsiti, kuhu on viimasel ajal kadunud Eesti startupperid. Vastus on lihtne: nad on lõpuks hakanud tööd tegema!

Hüperstaar Leedus on aprilli keskel oodata tugevat maavärinat, vähemasti tehnoloogiaringkondades. Riiki väisab Apple’i kaasasutaja, hüperstaar Steve Wozniak.

Uus korjandus Ennast rüütliteaduste populariseerijaks nimetav Marika von Wolsky kogub raha, et teha Tallinna mälestusmärk 11. septembril 2001 New Yorgi kaksiktornides hukkunutele. Naine tahab panna monumendi Toompea lähedale okupatsioonide muuseumi kõrvale.