Räägitakse, et Imre Kosele kuulunud restoran Vertigo ja kohvik Bestseller on läinud Venemaa restoraniärimeeste kätte.

Tv3 uudistel pole mitte ainult uus stuudiokujundus, vaid ka uus arusaam huumorist. Esmaspäevase TV3 uudistesaate ajal ilmus ekraanile teade “Laitse poes varises lagi kokku. 10 hukkunut”. Politseis, Mustamäe haiglas, prokuratuuris ega õigupoolest Laitses eneses ei ole õnneks keegi olematust varingust kuulnud. Ajakirjaniku kõne katkestas Annely Adermann ära. Mis toimub, TV3?

Facebookis tegutseb lehekülg “Minu hääl 2011” (www.facebook.com/minuhaal2011), kus eri inimesed avalikustavad, kelle poolt nad valimistel hääletavad, ja põhjendavad oma valikut. Loodame, et erakonnad seda lehekülge ära ei kaaperda ja valimispropagandaks ei muuda…

Suurte ajalehtede peatoimetajatele ja vabariigi valimiskomisjonile saadetud kirjas väidetakse, et e-valimiste süsteem sisaldab parandamatuid turvaauke, mis avavad võimaluse häälte võltsimiseks meetodil, mille avastamine on “väga raske või võimatu”. Heiki Sibul vastas toimetuse küsimusele, et valimiskomisjon on kirjeldatud ohust teadlik ning rakendanud selle vastu ka adekvaatseid meetmeid, tehes tihedat koostööd Riigi Infosüsteemide Arenduskeskuse infoturbeintsidentide käsitlemise osakonna CERT Eestiga. Ründekatseid tuvastatud ei olevat.