Teisipäeva õhtul ei leidunud Londonis pubi, kus oleks näidatud Iiri-Eesti playoff-mängu. Kõikjal, isegi iiri pubides, vaadati hoopis Suurbritannia-Rootsi sõpruskohtumist.

Kui Rein Lang tõi raamatukogudes laenutatavate soparaamatute valikut kritiseerides ühe näitena välja Barbara Cartlandi teosed, on inimesed hakanud raamatukogust nõudma Cartlandi raamatuid, mille Lang peagi ära keelavat.

Kinnisvarahai Hillar Teder annetas tänavu IRLile juba 120 000 eurot. Huvitav, miks?

Kapo nõudis vabariigi valimiskomisjonilt hiljuti välja ühe kevadel Riigikokku kandideerinud poliitiku andmed. Keda ja miks uuritakse?

Tartumaa Konguta valla elanikud kurdavad, et kohalik kruusakarjäär on jätmas neid ilma puhtast joogiveest. Karjääril on tabav nimi — Põrgumäe.

Tere turundusdirektor Alar Pink olevat ühes seltskonnas avameelitsenud, et Tere ekspordib Iisraeli koššer-piimatooteid, mis tegelikult ei olegi nii väga koššer. Ja lisanud enesekindlalt, et kes seda ikka kontrollib.

Tallinna linnavalitsuses küpseb plaan keelata seoses uute trammide tulekuga trammiteel sõitmine. See tähendaks näiteks vaid ühte sõidurada kummaski suunas Pärnu maanteel, Kosmose kino ja Draamateatri vahel.