Pikad juhtmed Keskerakonnal läks pool aastat, et esitada läinud nädalal Autorollo skandaali kohta järelepärimine valitsuse ministritele. Esimene paljastav lugu Autorollos toimunud kahtlastest tehingutest ilmus Ekspressis juba eelmisel aastal.

Rootsi mäsu algas Leninist: Vähetuntud, ent kummastav on fakt, et Rootsis algasid rahutused pärast seda, kui politsei tappis noaga vehkinud Portugali juurtega mehe, kelle nimi oli Lenine Relvas-Martins. Portugalis tavatsesid sotsialistid oma lastele panna nimesid kuulsate vasakideoloogide järgi. Treial Lenine emigreerus Rootsi 1975. aastal ja oli abielus soomerootsi naisega.

Kas Seederil on aeg valitsusest lahkuda? Põllumajandusminister Helir-Valdor Seeder lasi möödunud nädalal kanda valitsuse istungi protokolli Eesti-Vene piirilepingu kohta märkuse, et sellises sõnastuses piirilepingute sõlmimine ei vasta Eesti huvidele. Huvitav, kuidas ta saab jätkata ministrina valitsuses, mis töötab Eesti huvide vastu?

Üllatav uuendus Jüri Üdi klubis Kõneldakse, et uuest hooajast vahetub ETV2 kultuurisaate “Jüri Üdi klubi” üks saatejuhtidest, Karl Martin Sinijärve vahetab välja teravate väljaütlemiste poolest tuntud kriitik ja kikkpoksija Mihkel Kunnus.