Politsei valmistub saatma Vietnami kaheksat vietnamlast, kes hiilisid Eestisse salaja Venemaalt eelmise aasta lõpul. 21aastane Cao Thi Le ja 40aastane Duy Chanh Yu tunnistasid kohtus, et tulid Eestisse tööd otsima.

Kevadised muutused meediamaastikul viisid märkamatult endaga kaasa BNSi juhatuse esimehe Sven-Erik Heinsoo. Heinsoo asus BNSi juhtima mullu oktoobris, kui sellelt kohalt lahkus Anvar Samost. Kevadised muutused jätkuvad, sest plaanipäraselt vahetab ERR juhatust ja räägitakse, et muutusi on oodata ka eratelekanalite juhtridades.

Kas soomlased müüvad raamatupoe Apollo? Helsingin Sanomatest välja kasvanud Sanoma hiidfirma, kes on näinud Eestit oma pikaajalise koduturuna, müüb nüüd siin oma ettevõtteid. Läinud on Finnkinole kuulunud Coca-Cola Plaza, kuuldavasti on välismaa ostuhuvilised liikumas ka raamatupoodide keti Apollo kontoris.

Filipp Kirkorov kurtis laupäeval oma kontserdil Nokia saalis, et parematel aegadel sai Eestisse ilma viisata ja et sama programmiga esines laulja ka Kremlis (mispeale vallandus saalist aplaus). Keskealine vene kõrgkiht ei jätnud saali ühtegi vaba kohta. Pileti hind alates 120 eurost polnud takistuseks.

Lätlased rõõmustavad, et Eestis ka midagi Läti eeskujul tehakse, mitte aina vastupidi: Estonian Airi uus direktor lubab hakata toetama jäähokit, lätlaste rahvussporti. Ning Estonian Airi rahvusvahelised plaanid üle Tallinna kauglendudest meenutavad airBalticu ärimudelit. airBalticust meie rahvusliku lennukompanii direktor Tero Taskila tuligi.

Sotsiaalministeerium uurivat, kas saaks töötukassa raha eest inimestele jagada koolitusvautšereid, mida nood saaksid soovi korral enda täiendamiseks kasutada.