Kihnu volikogu liige Johannes Leas levitab musta nimekirja võimalikest valla raha kantijatest. Nimekirjas on üheksa kihnlast eesotsas volikogu esimehe Paal Põlluste, nelja volikogu liikme ja vallasekretäriga. Mõni aasta tagasi mõistis kohus Lease enda süüdi korruptsioonis.

USA läänerannikul New Hampshire osariigis toimunud tulekahjus leidsid õnnetu lõpu kaks koera, kel nimeks Finland ja Estonia.

Briti politsei kõrgepalgalisemaid ohvitsere, Clevelandi ülemkonstaabel Sean Price on uurimise all seoses 2009. aastal Eestis veedetud luksusliku “tööreisiga”. Price lõi koos elukaaslasest kolleegi Heather Eastwoodi ja veel paari sõbraga Eestis laiaks 7300 naela Tema Majesteedi valitsuse raha.

Urmas Sõõrumaa pakkus Kunstiakadeemiale, et too võiks kaaluda kolimist Rotermanni kvartalisse.

Hea saak e-rahvaloendusel teeb meele rõõmsaks rahvaloendajatel, kellel on nüüd vähem tööd, kuid kuupalk jääb samaks.

Ameerika telejaam Home & Garden otsib Eestist ingliskeelseid house hunter’eid. Need peaksid olema hiljuti Eestisse kodu soetanud või siia töö tõttu siirdunud inimesed, kes räägiksid avalikult oma loo, miks nad on otsustanud Eestis elada. Võtted jäävad suveperioodi, et ameeriklasi jäise kliimaga mitte eemale peletada.

Soomest laevaga naasnud eestlane märkas, kuidas reisijate möödumist jälginud piirivalvur eestlaste-soomlaste seltskonnast kaks tõmmunahalist reisijat välja noppis ning neilt dokumente küsis. Hiljuti jõudis Soome meediasse poliitilise liikumise Svensk Ungdom Helsingi pressiesindaja Ahmed Hassani kaebus. Soome piirivalve pidas ta kinni, kui ta ainsa mustanahalisena astus Rootsist saabunud laevalt maha. Selgitusi ega vabandusi Hassan ei kuulnud.