Parbuse asja edasikaebamine ei pruugi venida väga pikalt, nagu advokaadid kartsid. Ringkonnakohtu eelistung on 3. mail.

Weroli juhatuse liige Meelis Virro ja Rein Kilgi nõustaja veetsid möödunud nädalal aega Pärnu finantskonverentsil, samas kui Weroli pankrotihaldur Toomas Saarma nende tekitatud auku kokku arvutas.

2010. aastal mõistis kohus Pärnu reformierakondlase Vello Järvesalu süüdi omastamises. Rohkem kui 140 000 kroonist rahalist karistust pole mees tänaseni täitnud, tuues põhjuseks raske haiguse.

Metallikunstnik Katrin Amosele tuli mõte, et oleks innovaatiline valmistada riigikogu QR koodi märgiga mansetinööpe.

Gruusia teatas aprilli algul, et riigi kaitsetööstus on saanud valmis esimese kodumaise drooni. Ent Gruusia sõjaväeajakirja toimetaja Irakli Aladašvili juhib tähelepanu, et droon sarnaneb kahtlaselt palju eelnevalt Eestis välja töötatud droonidega.

Peaminister Andrus Ansip ei leidnud mullu novembris aega osaleda rahvusvahelise gaasi­toruprojekti North Stream avamisel, eelistades sellele “tähtsat ja kauaplaneeritud” visiiti Vietnami. Esmaspäeval aga võttis ta Tallinnas mesimagusalt vastu North Stream AG ­peadirektori ­Mathias Warningi.

Kaitseministeerium otsib riigihankega firmat, mis osutaks rahvusvahelist kolimisteenust marsruutidel Tallinn-Brüssel-Tallinn, Kiiev-Tallinn, Tallinn-Pariis-Tallinn, Tallinn-Moskva-Tallinn, Tallinn-Thbilisi-Tallinn ja Berliin-Tallinn.

Õhtuses aeroobikatrennis Tallinna kesklinnas küsiti ühelt treenerilt, miks ripub seinal ka päevaste trennide graafik. “Päeval käivad riigiametnikud,” vastas treener.