Meie teeme reidi Esmaspäeva hommikul pani liikluspolitsei Rannamõisa teel kõik autojuhid taas puhuma. Järjekord oli täpselt 30 minutit. Kui politsei käest küsiti, kas nad maksavad tööle hilinemise kinni, tuli vastus: “Pole meie asi, meie teeme reidi!”

Lahke rahvas Rumeenia päritolu mustlaste Eestisse eksimisel on lisaks avanenud piiridele ka konkreetsem põhjus. Nimelt on eestlased muutunud euro tulekuga kerjuste vastu üha leebemaks – varem küsis kerjus sajalise, nüüd kümneeurose. Sama kehtib ka igasugu muude petukaupade kohta. Inimesed, ärge ostke linnas suvalistelt tegelastelt ebatarvilikku (kuid justkui soodsat) träni ja ärge andke suvalistele kerjustele raha!

Itimehed rokkima Tallinnas Kalevi spordihallis toimub augusti lõpus omapärane IT-konverents RockIT. Infotehnoloogiafirmade ja -ekspertide ettekannete kõrvale lubatakse kamaluga rock’n’roll’i. Osalemine olevat tasuta, aga kes tahab, võib osta VIP-pääsme 2500 rubla eest!

Arvamusliidrite stagnatsioon? Nädalavahetusel lahkasid Raadio 2s olukorda riigis Anvar Samost ja Kalle Muuli, kes on seda saadet teinud vist juba 19 aastat. Hästi rääkisid, kuid kus Eestis peaks elama see kuulaja, kellele Kalle ja Anvari seisukohad juba ette selged ei ole? Ja “Keskpäevatunni” veteranid Hõbemägi ja Ruussaar pole samuti esimeses nooruses. Kuidas teada saada 30ste vihaste meeste arvamust Eesti asjast, selliste, nagu Hõbekas, Muuli, Samost ja Ruussaar olid paarkümmend aastat tagasi?

1 000 000 000 000 000 See on Jaapani riigivõlg jeenides ehk kvadriljon ehk miljon miljardit jeeni. Eurodes teeb see 7,67 triljonit. Tehke järele, poisid.

Poolasse putukale Luxexpressi pardaajakiri Direction soovitab minna Poola putukaid sööma. Väidab, et see on uus Poola trend.