Saksamaal Wiesbadenis tegutseb evangeelne kirikuõpetaja Ralf Schmidt (47), kes on otsustanud avada oma kiriku seksile ja erootikale. “Erootiliste jumalateenistuste” nime all peab jumalateener alla-16-keelatud üritusi, kus ta käsitleb seksi ja erootikat ega kohku tagasi asjade otsesõnu nimetamise eest. “Piiblil on öelda väga palju seksuaalsuse kohta,” ütles Schmidt ajalehele Frankfurter Rundschau, lisades veel, et ta loodab nõnda äratada oma koguduseliikmetes uudishimu ja huvi seksiga seonduva vastu.

Kuuldavasti läinud pärast seda, kui Hobujaama tänaval sõiduautode liiklust keelumärgiga piirati, mitmel Tallinna liinibussil signaal rikki. Bussijuhtidel on nüüd põhjust signaalitada liikluseeskirja rikkujate peale, nii et masinad ütlevad üles.

Möödunud nädalal Kreekas puhanud eestlased nägid seal rendiautoga ringi sõites teelt välja sõitnud ning üle katuse rullunud autot. Õnnetuspaika esimesena jõudnud kreeklased tõmbasid auto kõrval suitsu ja heietasid, mis nüüd küll teha, õnnetuse läbi teinud autos viibinud mees ja naine süüdistasid üksteist. Vaid eestlased märkasid, et bensiini tilkuvast autost välja ronivad väiksed lapsed on verised, ning tõttasid neile appi ja kutsusid kiirabi. Kohale tulnud meedikud tuvastasid lastel kohapeal lahtisi luumurde ning viisid nad haiglasse.

Tallinna vanalinnas Kehrwiederi kohvikus töötavad ettekandjad mõõtsid sammulugejaga, et nad läbivad kaheksatunnise tööpäeva jooksul taldrikuvirnadega köögi ja laudade vahel 10 kilomeetrit ehk sama palju kui keskmine jalgpallur ühe mängu jooksul jalgpalliväljakul.