Tundub, et Neinar Selil oli enne Olümpiakomitee presidendivalimisi teadmine, et tema võidab, sest algul keeldus ta ETV “Foorumi” saates väitlemisest põhjendusega: “Kohtumine tulevase tiimi liikmetega, kellega mul tuleb järgnevad neli aastat koos Eesti spordi hüvanguks töötada, on väga oluline.” Spordis tähendab olukord, kus üks võistleja juba teab, et võidab, kokkuleppemängu ehk pettust.

Vabanenud on ajalooline domeen, esimene uue korra järgi registreeritud juhanparts.ee, mille minister Parts 2010. aastal telekaamerate ees pidulikult äparduste saatel sisse õnnistas – olukorras, kus keegi teine ei saanud veel domeeni registreerida. Hiljem jättis ta selle eest maksmata, netiaktivistid võtsid selle endale ja nimetasid “Juhani varuosade veebisaidiks”, osutamaks jamadele Eesti Interneti Sihtasutuses. Nüüd on see jälle vaba. Juhan, võta domeen tagasi!

Paradoks Reformierakonnas: 2011. aasta juuni sisevalimistel hääletasid 22 Lääne-Virumaa pensionäri elektrooniliselt üle Oravavõrgu, seevastu Ansip, Lang ja Gräzin eelistasid pabersedeliga valimist.

Marko Märtini maja on lõpuks müüdud. Tegu on vanalinnas Pikal tänaval asuva suure muinsusväärtusega majaga, mis seni lagunes. Maja ostnud firma juhatusse kuulub Alexey Novgorodtsev, firma uus omanik peidab ennast Šveitsis registreeritud ettevõtte Kunstberatung Zürich AG taha.

Välismaiste muusikasõprade kaudu sahiseb eestlastele hea uudis, et tuleval aastal esineb Tallinnas Robbie Williams!

Häda ei anna häbeneda: Põltsamaa linnapea Jaan Aiaots (sots) palub riigikogul annetada kohalikele lasteaedadele kaks kasutatud sülearvutit. Linnal on näpud nii põhjas, et arvutite ost käib üle jõu.