Tallinna Gustav Adolfi Gümnaasiumi endine direktor Ain Siimann on nüüd Tallinna Kunstigümnaasiumis ajalooõpetaja. GAGi direktor Hendrik Agur ja kunstigümnaasiumi direktor Märt Sults on viimase kuu aja jooksul üksteise pihta teravat kriitikatuld andnud, Sults teeb seda ka Eesti Ekspressi seekordse numbri veergudel.

Kuigi Reformierakonna juhitud valitsus tahab nn VEB Fondi nõuete valdajad rahast ilma jätta, pidavat erakonna Tartu tuusad VEB Fondi sertifikaate kokku ostma. Räägitakse, et valitsus võib sel neljapäeval kaaluda ettepaneku tegemist Riigikogule, et too tühistaks 1993. aasta otsuse VEB-Fondi asutamise kohta. Sarnase ettepanekuni jõudis oma raamatus ka Eesti Panga endine nõunik Urmas Kaju, kes pidas vajalikuks ka nõuete õiglast hüvitamist. Valitsuse seisukoht on seni olnud, et nõuded hüvitatakse VEB Fondi varast, vara aga fondis sisuliselt pole.

Eesti ühes suuremas ettevõttes Balti Laevaremonditehases puhkenud aktsionäride vahelise kodusõja tagant paistavad legendaarse õnneotsija Timo Sasi (varasemate nimedega Timo Tamm ja Vladimir Timofejev) kõrvad. Ekspress kirjutas sügisel 2004, kuidas Sasi otsiti taga seoses 17,5 miljoni krooni sularaha kadumisega ühe kütusefirma kassast. Sas oli tollal paljudele võlgu, kuid sõitis ringi kallite autodega ja elas head elu. Praegu elab Timo Sas koos Anna Karkatšovaga, tema äiapapa on BLRT suuruselt neljanda aktsiaosaluse peremees Valeri Karkatšov. Sas esindabki nüüd Karkatšovi BLRT omanikeringis, kuuludes firma suurima aktsionäri Fjodor Bermani vastaste leeri.