Estonian Airi nõukogu esimees Erkki Raasuke aga lendas paar päeva tagasi Brüsselist Tallinna ja luges lennuki esimeses reas väga tõsise näoga pankrotiseadust.

Eestis on arvuteid rohkem kui inimesi! Delfi portaali nädalane kasutajate arv Eestis ületas esimest korda miljoni piiri. Aga need pole mitte miljon inimest, vaid miljon arvutit: Delfisse sisenetakse nii nutitelefonidest, lauaarvutitest kui ka tahvlitest. Norrakate Postimees.ee jääb sellele tulemusele alla.

Vene Pervõi Kanalis jookseb 16. novembrist koos Disneyga vändatud noorteseriaal “Pärast kooli”. Sari on filmitud Viimsi koolis. Sarja juurde kuuluvas muusikavideos tantsib vene kino supertäht Fjodor Bondartšuk Tallinnas vanalinnas.

Maailmalõpp on vist tõesti käeulatuses. Maailmast olevat tööstuslik heelium otsa lõppemas ning Ekspressi toimetusse laekus kiri, et ühte korterisse Tondi tänaval pole jõudnud detsembrikuu Cosmopolitan.

Eestis on digitaalallkirju antud kümme aastat. Kui selle aja jooksul antud digiallkirjastatud dokumendid asendada paberdokumentidega, kerkiks vähemalt 14 teletornikõrgust paberivirna. Igal tööpäeval antakse kuni 150 000 digiallkirja.

Toiduliidu juht Sirje Potisepp kardab, et vee erikasutustasu tõstmine lööb jalad alt kodumaistel mineraalveetootjatel ja muudab nad Gruusia Boržomiga võrreldes konkurentsivõimetuks.