Saku Suurhalli juhataja Helen Leetsaar olevat pannud hoobilt lahkumisavalduse lauale, kui kuulis, et aktsionär Tallinna linn korraldab ettevõttes erikontrolli, uurimaks Oliver Kruuda ja Marcel Vichmanni poolt suurhallile antud 15-protsendilise intressiga omanikulaenu.

Räägitakse, et venemaalased soetavad rohkesti Värska sanatooriumi tuusikuid, et saada Euroopa Liitu sisenemiseks viisa ning põrutada otsejoones Lääne-Euroopasse.

CO2 kvoodi müügist saadud rahaga käib hoogsalt majade soojustamine. Koguni nii hoogsalt, et need, kellel on tarvis kodus pisiremonti teha või kes vajavad näiteks fassaadikrohvijat või maaparandustöölist, naljalt töömehi ei leia.

Tallinna lasteaiad kurdavad, et pärast seda, kui linn tegi platsi vanadest ohtlikutest mänguväljakutest puhtaks, on uued mänguväljakud tublisti kallinenud. Koguni kuni poole võrra!

Postimees kirjutas hiljuti mitu lugu firmast Infragate Eesti, kelle tegevuse tõttu veevärgiäris võib Eesti kaotada rohkelt euroraha. Ajaleht ei märkinud aga kordagi, kellele Infragate kuulub. Äriregistri andmetel on firma suurim osanik Dodoni Industries OÜ, mis kuulub advokaadibüroole Glikman & Partnerid. Dodonit juhib vandeadvokaat Daisy Tauk, kes elab koos majandusminister Juhan Partsiga.

Vanainimestel tasub igasuguste petistega ettevaatlik olla ka avalikes ujulates. Hiljuti pakutud ühes Tallinna ujulas vanadaamile eriti soodsalt prille müüa ja küsitud temalt ka pangakaarti ja PIN-koodi, et müüja saaks memme prilliraha ise välja võtta. Õnneks sai vanadaam seekord õigel ajal jaole, et tegemist pole ausa pakkumisega.