* * *

Väidetavalt uurib politsei Mati Eliste vastu algatatud kriminaalmenetluse raames ka ühte juhtumit kesklinnas. Tegemist olevat meelehea saamisega lubaduse vastu pikendada ühe söögikoha rendilepingut. Internetikommentaarides levib selle kohta kõlakas, et tegu on restoraniga Mõõkkala ja väidetavalt makstud meelehead 20 000 krooni.

 * * *

Räägitakse, et merefanaatikute pea kohal ripub kirves, sest vigade tõttu riigihangete korraldamisel ähvardab Lennusadamat 30 miljoni krooni tagasivõtmise oht.

 * * *

Ekspressi andmetel lahkub Jaan Toots Urmas Sõõrumaa kinnisvarafirma Rotermann Grupi palgalt.  Mehed ise liikumist ei kinnita. Sõõrumaa sõnul täpsustagu infot need, kes seda levitavad. Toots lisab, et jätkab Rotermannis veebruarini, mil lõpeb tema leping.

 * * *

Jaak Kilmi ja Kiur Aarma “­Disko ja tuumasõda” linastus Inglismaal Leedsi filmifestivalil. Keegi publikust küsis, et kas Lääne televisioonil on siiani eestlastele selline mõju... Ju vist arvati, et Eestis aastal 1989 aeg peatus.

 * * *

Texase ajaleht The Dallas Morning News annab teada, et Ameerika jalgpallitäheks tõusnud eestlase Margus Hundi hüüdnimi on kauboide osariigis “The Terminator”.

 * * *

Eesti kõige popima mänguasja Bakugan varud said Tallinnas koolivaheajal nii otsa, et poodidest saadeti lapsi ja nende vanemaid osturetkele Maardusse.

 * * *

Rimi teatas algul, et jagas oma viimase kleepsukampaania raames laiali 130 000 potti ja panni. Kui Maxima kuulutas, et andis oma kampaania raames välja 170 000 “kingitust”, parandas Rimi oma näitaja 179 000 peale...

 * * *

Eestis hinnatakse liisingusse tagasitoodud väikeautod nii odavaks, et neid on kasulikum reeksportida Lääne-Euroopasse, kus nende hinnad on tunduvalt kõrgemad.