“Seksuaalse ahistamise keelustatus ei tähenda, et keelatud on igasugune

intiimne suhtlus või flirt kolleegide vahel.”
(Väljavõte sotsiaalministeeriumi brošüürist “Naised & mehed. Ülevaade soolise võrdõiguslikkuse seadusest”. Tallinn 2010).

Nädala ahistamine

“Soolise võrdõiguslikkuse ja võrdse kohtlemise voliniku menetluses on olnud mitu kaebust selle kohta, et identse rikkumise toime pannud mees- ja naistöötajat on distsiplinaarkaristuse määramisel koheldud erinevalt. Meestele määratakse sama raske rikkumise eest karmim karistus kui naistele või ei määrata naistele üldse karistust.”

(Samast brošüürist).

Sahinad

Sõõrumaa ja teletorn: tahab või ei taha? Urmas Sõõrumaa ehitusettevõte KMG võitis Tallinna teletorni renoveerimise konkursi, ent hakkas jonnima ja peatas ehitustööd. Mis tuttav pilt! Sajandi alguses võitis Sõõrumaa osalusega firma linnahalli renoveerimise konkursi, ent hakkas nõudma mereäärse maa liitmist linnahalliga, seejärel päris jonnima ja renoveerimist ei alustanudki! Mis tuttav pilt: kaks aastat tagasi võitis Sõõrumaa firma koos sõbra, moeärimees Gunnar Kooli firmaga Keila-Joa lossi ostu oksjoni, ent hakkas Riigi Kinnisvaraga jonnima ja raha ei maksnudki!

Soojade pruunide silmadega suurinvestor lihtsalt üritab riiki või pealinna ninast väänata ja kui tingimusi kohemaid paremaks ei tehta, siis labidas nurka ja nutt varuks.

Eestis on kõigest kuus kehtiva litsentsiga veterinaarapteeki, neistki neljal lõpeb litsentsi kehtivus sel aastal. Samas pole üldapteegid huvitatud veterinaarravimite müügist. Roheliste partei soovib anda lemmikloomapoodidele piiratud õiguse veterinaarravimite müügiks.