Ansambel Sõnajala värske 3D-ümbrisega plaat “Inglid” purustab Baltikumi senise rekordi tiraaži osas. Andres Sõnajala kinnitusel toodetakse plaati tervelt 123 000 eksemplari, millest osa läheb üle-eestilisse plaadimüügivõrku ja osa on planeeritud jõulukingitusteks.

Eesti Laulu poolfinalistide hulka jõudis ka Priit Uustulndi kirjutatud rütmikas laul “City Nights”. Argielus endise Sylvesteri mehe Kaido Jõelehe kinnisvaraäri juhtiva Uustulndi vanaisa oli kuulus Saaremaa kirjanik Albert ­Uustulnd, tema abikaasa Kairi on aga peaminister Andrus Ansipi büroo juhataja.

Väikeettevõte Welco Elekter arendab toodet, millega on võimalik klubinarkootikume lihtsalt, kiirelt ja mugavalt joogist tuvastada. EAS on firmale selleks andnud ka ligi 3200 eurot toetust. Aga firma juhatuse liige Kristjan Mäeots teatab, et “kahjuks on projekti sisu väga spetsiifiline ja täpsemat kirjeldust ei kannata”.

Politsei paigutab tuleval aastal katseliselt umbes kümnesse patrullautosse kaardimakseterminalid. Kui jääd vahele ja saad trahvi, võid selle kohe krediitkaardiga ära maksta. Tõeline e-riik!