Esmaesitlus: Nigeeria petukiri Light!

HI DEAR, I AM CHIEF/MRS THERESA NKOYO IBORI PLEASE I HAVE A GOOD PROPOSAL FOR YOU. CAN YOU WRITE ME ON THIS EMAIL ADDRESS, SO THAT I CAN GIVE YOU MORE DETAILS.

 

Nagu 2 tilka vett!

Kirjanik loeb, Eesti Ekspress

Suvised sirvimised, Postimees

Meil on veel palju häid ideid, mida kopeerida!

 

Juridica

Goodwini seadus: online diskussiooni arenedes võrreldaks paratamatult ühel hetkel kedagi Hitleri või natsiga.

Herblocki seadus: kui see on hea, siis nad lõpetavad selle tootmise.

Rothbardi seadus: Igaüks spetsialiseerub isiklikule nõrkusele.

Hofstadteri seadus: See võtab alati kauem aega kui sa arvad, isegi kui võtad arvesse Hofstadteri seadust.

(Ajakirjast Wired)

 

Nädala soovitus:

Facebookis vaatasin pr. Evelin Ilvese tehtud pilte ja olin õnnetu. Inimene üritas tabada lahedaid hetki aga ilm ja teadmatus tehnilistest võimalustest seadsid omad piirid. Õnneks emotsioon oli omal kohal ja edasi antud. Seega igasugu “staarfotograafid” ja muud “tähtisfotograafid”, võtke nüüd oma jalad kõhu alt välja ning jagage oma tarkust ka sinna, kuhu seda oleks vaja. Tehke ka eesti riigi heaks üks liigutus, mis oleks meie riigi auks ja uhkuseks.

(Lühendatult blogist „Minu peidus pool“)

 

Nädala karistus:

„Keegi, kes oli top 5 seas, sai oma suurepärasele ajale otsa tervelt ühe tunni, kuna tal polnud piisavalt wc paberit nagu peab. Veider, ka paber võiks ju olla vabatahtlik, pühi oma tagumikku millega tahad!“

(Läbi Gobi kärbe jooksja Taavi Sumbergi blogist)

 

Sahinad:

Räägitakse et akvatooriumi puhastamisel Hara sadamas leiti vee alt mitu sõiduautot. Sadamast olevat Eestist  varastatud autosid vene laevadele lükatud ning mõni kukkunud ka üle kaiserva.

 

Räägitakse, et raamatuturule tuleb aina vähem raamatuid, sest rahapuuduses vaevlev Kultuurkapital annab autoritele kirjastamiseks vähem raha kui enne.