Puudust on Eesti spordielus ikka veel piisavalt. Mõjuka sõbra tugi kulub ikka ära. Seda, et Savisaar on õige valik, on lõpuks mõistnud ka Reformierakonna kallakuga suusaliit.

Ja Keskerakonna liidril omakorda pole ju midagi selle vastu, kui spordiheerosed temaga ühele pildile trügivad ja valimisklippidesse esinema kipuvad. Niisiis, unustagem valehäbi ja üheskoos tähtede, s.t. maailmatasemel spordikeskuste poole!

MALE - Edgar, maleliidu president Carmen Kass, meistermaletajad Jaan Ehlvest ja Garri Kasparov. Maleliit on aastaid lihvinud rahvusvahelises maleelus avangu- ja lõppmängutaktikaid, et tuua maarjamaale maleolümpia. Palgati supermodellgi. Aga malegenossed  pole meie omi ses asjas seni jutle võtnud. Aga, kui Edgar nõustuks koos Carmeni ja jaaniga ühele pildile tulema, saaks tema abiga ehk Paidesse rajada ehtsa malelinnaku. Sellise, nagu Kalmõkkia (ja rahvusvahelise maleliidu) president Iljumžiniov pani püsti oma kodumaal. Ja ehk tuleks Ehlvestki Ameerikast tagasi. "Tee võidukäik, vali Keskerakond!"

JALGPALL - Savisaar ja Andres Oper ning mõni vana staar -  Platini või Zidane näiteks.

Hüüdlause: Ehitame keskele! Superstaadion keset linna, Kotka tänavale (nagu värske keskerakondlane Oper soovib).

TENNIS - Anna Kurnikova, Roger Federer ja Kaia Kanepi
Vaja oleks uut ja esinduslikku tennisekeskust, kus ei puuduks murukattega väljakud. Haapsallu.
Eestile oma Wimbledon! Ja et Urmas Sõõrumaa ei peaks Hispaanias mängimas käima. Keskerakond teab lahendusi?

POKS - Savisaar koos kohaliku poksliidri Kalev Kallo ja hirmkoleda maailmameistri Nikolai Valujeviga. Kõik poksima. Aitab juttudest, et eestlane on nahahoidja, kellele poksida ei meeldi. Lõpetage virin. Meeldib küll, kui on õiged eeskujud.
Hüüdlause: Keskerakond kaitseb!

KORVPALL - Savisaar ja Tallinna Kalevi korvpallimeeskond. Kuidas teha nii, et Kalev oleks ikka Kalev, mitte mingi Cramo. Savisaare abiga!
Mõnest miljonist, mis eraldab Tallinna linn Kalevile praegu, tipptasemel mängumeeste ostmiseks ei piisa. Suureks mänguks on vaja vähemalt 20-30 miljonit. Nagu annab Kaunase linn Žalgirisele. See pole raha, mida linnapea sugused noorukid jagada tohiksid. Korvpalli päästmine on Savisaare suguste raskekaallaste liiga. "Selg sirgu!"

JÄÄHOKIHALL - Savisaar ja keegi kuulsatest hokimeestest. "Trus ne igrajet v hokkei!" ütleb laulusalm. Jäähoki on meeste mäng! Keskerakonna abiga igasse Eesti linna korralik jäähall ning oskusteava sõbralikust Venemaa võimuparteist. Vilbast, kes siin aastaid jäähokimantrat on soigunud, pole ju asja.

SUMO - Tulevik kuulub raskekaallastele. Savisaar ja Baruto
Esinduslik sumohall Rakvere kanti, Eesti sumokeskusse. Eestile oma Basho - sumo suurturniir.

VORMEL 1 - Michael Schumacher või Asmer. "Kahesajaga tulevikku! Keskerakond annab hoogu. Vormelirada Muugale!"

KERGEJÕUSTIK - Savisaar koos üleilma tuntud välejala Merlene Ottey, maailmameister Andrus Värniku ning m&o tilde;ne tituleeritud noore kergejõustiklasega
Kerge jõustikul on head ajad. Miks peaks Eesti spordihuviline käima oma talente kaemas kaugel? Miks mitte teha suurvõistlus omas kodus? EM või MM. Niisiis saagu staadion vähemalt 50 000 pealtvaatajale! Näiteks laguneva Kalevi staadioni kohale. Küll Kruuda aitab, Savisaar garanteerib.

KEPIKÕND - Savisaar ja Mart Siiman ja Arno Rüütel ja Urmas Paet. "Kepikõnd olümiaalaks!" "Eestlane esimeseks olümpiavõitjaks! "Igasse peresse kõnnikepipaar!" "Savisaare järel!"

Ja, nagu majandus- ja kommunikatsiooniminister Savisaar juba Torino päevil lahkelt lubas, ei peaks Eesti riik olümpiavõitjate arvelt koonerdama - seega 600 000 eurot igale olümpiavõitjale. Ega Keskerakonnal rahast kahju ei ole. Aita neil ainult võita!

Montaažides kasutatud fotod: Raul Allikivi, Tiit Blaat,
Vallo Kruuser, Ingmar Muusikus, Annika Haas, Rauno Volmar / EPL, AFP