Vastuse annab viimane teleajakiri Nädal. Selles intervjueerib Helena-Reet "Robinson" Ennet just Aavat, pealkirjastades intervjuu "Piret ei ütle millelegi "ei"".

Intervjuust saame teada, et Piret Aava kodulinn on New York. "Töötan ilusalongis Warren Tricomi. Lõpetasin just kosmeetikakooli. Vabal ajal käin sõbrannadega kinos ja söömas," ütleb Piret.

See pole aga kõik. Kui Helena-Reet Piretilt küsib, kas ta näitlemist pole proovinud – on ju USA paljude jaoks just näitlejakarjääri tegemise maa –, vastab Piret jaatavalt. "Olen proovinud. "Seksis ja linnas" ("Sex and the City") olin üks ekstratest, taustanäitleja. Istusin seal võtetel siis 24 tundi järjest öö läbi ja pärast oli mind näha umbes 2 sekundit," ütleb Piret.

Ilmselt jääb see Piretile siiski esimeseks ja viimaseks korraks filmis osaleda, sest nagu ta tunnistab, peab iga kingsepp jääma oma liistude juurde. "Näitlejal peab olema palju kannatust olema. Minul seda kahjuks ei ole. Meiki tehes olen tihti filmivõtetel ja kohtun huvitavate inimestega. Mulle meeldib see palju rohkem."