Kennedy selgitab kaebuses, et ujuja Michael Phelpsi ning tennisistide Maria Sharapova ja Serena Williamsi võidud on kõik olnud lavastatud. Kõik kuulsad sportlased kuuluvat “Juudi Holokausti” maffiasse ning näivad olevat käpiknukud kellegi teenistuses. Nagu ka president Obama.

Ja mida on sellel kõigel pistmist Eestiga? Kuna kohtuotsus sellest ei räägi, pöördusime härra poole otse.

Kennedy teatab Ekspressile, et kõik 50 riiki on olnud seotud kuulsate massimõrvadega Newtownis, Beslanis ja Oklahomas.

Maailma kontrolliva vabamüürlasliku “maffia” liikmeks saamiseks pead mõistma salajast koodi, mida Kennedy nimetab Tooraks. Ilves, kes olevat muide muslim, jagab koodi, mistõttu ta Kennedy arvates presidendiks üldse saigi. Mees hoiatab, et kui me koodile jälile saame, satume hullumajja. Tal olla niidiotsad juba peos.

New Yorgist saabub Ekspressile kiri kirja järel. Kennedy vandenõud lähevad aina jampsimaks ja raskemini jälgitavaks. Neis segunevad seesama salapärane kood, president Kennedy mõrv, 9/11, “kohtunik” Pontius Pilatus, tšetšeen Kadõrov, president Putin, Anna Politkovskaja, Saddam Husseini kohtuprotsess jne.

New Yorgi kohtud lükkasid härra kaebused tagasi, pidades neid “kergemeelseks ja absurdseks”. Otsuse põhjendamiseks kulutati tervelt kolm lehekülge paberit! Kennedy on aga äksi täis minna välja kas või Ülemkohtuni. Ta ütleb, et kuna kogu maailma meedia on Iisraeli “laste” kontrolli all, ei avalda meie leht tema nime kunagi. “Tõestage, et ma eksin!” Aga palun.