Täistuubitud periood algab Rock Summeriga 15. juunil (Bryan Adams, Zucchero jt), siis tuleb Green Day, siis Tallinn Star Weekend (Jose Carreras, Elton John jt) ja lõppeb Õllesummeriga 6. juulil (Pet Shop Boys).

Kõigi nende kontsertide korraldajad ootavad mõistagi rohkelt pileteid ostvat publikut. Ekspressile on väidetud, et seni pole neist ühegi piletimüük läinud nii hästi kui loodetud. Ühe kontserdi puhul räägitakse isegi numbrist, mis jääb julgelt alla saja.

Ootamatult tiheda konkurentsi on loonud täiesti uus festival ja vähetuntud tegija Eesti kontserditurul. See on EM Concerti korraldatav bütsantslikult uhke Tallinn Star Weekend, kellel on toeks kokkulepe Tallinna linnavalitsusega. Festivali koduleheküljel kutub linnapea Edgar Savisaar inimesi oma näo ja nimega Tallinn Star Weekendit nautima. Ühtlasi avab ta festivali tervituskõnega.

EM Concerti kontor asub Peterburis. Firma on aga registreeritud maksuparadiisina tuntud Briti Neitsisaartel. Ettevõte presidendi Andreas Platonovi juhtimisel on EM Concert korraldanud kontserte juba aastast 1993. Peamiselt Venemaal, aga ka Ukrainas, Valgevenes, Leedus, Prantsusmaal, Hispaanias, Lõuna-Ameerikas,Araabia Ühendemiraatides. Ettevõte uueks sihiks on Baltikumi ja Skandinaavia turud.

EM Concerti koduleheküljelt võib aru saada, et firma pakub vene rikkuritele ka staaride ja superstaaride privaatsetele pidudele kutsumise teenust. „Ilma mõjuva põhjuseta ei ütle meile ükski artist „EI“,“ on kirjas nende kodukal.

...edasi lugemiseks logi sisse oma digilehe kontoga.