Nendesamade saavutustega on edetabelis auväärsel seitsmendal kohal Jürvetsoni partner Tim Draper firmast Draper Fisher Jurvetson.

Draper on Midas Listi tipp-10s esimest korda. Sellele riskikapitalistile kuulub nn viirusturunduse idee Hotmaili keskkonnas.

Jürvetson on aga viimastel aastatel keskendunud nanotehnoloogiale. Hiigeltehinguid selles valdkonnas veel pole, kuid iga hetk on oodata arengus plahvatust, kinnitab Eesti päritolu riskikapitalist ise oma blogis.

Tegijad Midase edetabeli tipus olid tänavu kõik seotud Google'i tehingutega. Forbesi metoodika järgi parim riskikapitalist Michael Moritz tõusis teiselt kohalt esimeseks, tema edu taga on Google'i jätkuv tõus, hoogu lisab ka Yahoo ja PayPali väärtuse kasv viimaste aastate jooksul. Teisel kohal troonib Jürvetsoni hea tuttav L. John Doerr, kes on samuti seotud Google'i ülestöötamisega. Tema eduportfellist võib veel leida sotsiaalvõrgustiku Friendster, automaattelefonitoe firma Tellme ja kaherattalisi liiklusvahendeid tootva Segway. Lisaks on riskikapitalist Doerr jõudnud Forbesi Ameerika rikkaimate miljardäride edetabelisse, olles seal 374. kohal ühe miljardi dollariga. Seda edetabelit juhib endiselt Bill Gates 53 miljardiga, järgnevad Warren Buffett (46 miljardit) ja Sheldon Adelson (20,5 miljardit).