Pidžaama juurde kikilipsu kandev Toomas Hendrik Ilves on diivanil uinunud, nähes magusaid unenägusid uutest säutsu-lahingutest Paul Krugmaniga. Une ajas talle peale värske „Kroonika“, mis kirjutas välispoliitika asemel kellestki Vincentist.

BARACK OBAMA LOEB UNDERIT

Ameerika Ühendriikide riigipea Barack Obama luges enne Tallinna tulekut läbi kümneid eestikeelseid raamatuid. Sobiva tsitaadi oma kõnesse leidis ta Marie Underilt: „"Kes annab abi? Kohe, praegu, nüüd!" Luuletuse pealkiri oli eestlastele igiomaselt „Päälekaebamine“.

ÕNN AJAB OKSELE

Justiitsminister Andres Anvelt rääkis, et kord pidu pidades kadus tema kodust suurem summa sularaha. Ta kahtlustas, et selle virutas mõni tema hea sõber. Politseisse ta ei pöördunud, kuid otsis raha meeleheitlikult ja leidis selle lõpuks triikraua karbist. Suurest rõõmust hakkas ta oksele.

Kes oksendab siis, kui tulevad välja 10 miljonit dollarit ja VEB fondi kadunud summad?

OPERATSIOON „HÕBEKUUL“
Rain Rosimannus tõkestas Siim Kallase saamise peaministriks. Kallas teatas kevadel oravate siseringis, et ainus tegelane, kellega ta koostööd ei tee, on Rosimannus. Pärast seda lekitati meediasse vanad Eesti Panga dokumendid, millest keegi aru ei saanud ja mille sisu Kallas ei suutnud seletada. Varsti võttis ta oma peaministri kandidatuuri ise maha.