„Minu kunagisest prooviloost kujunes välja 20 aasta pikkune koostöö, mis pakkus rohkelt rõõmu nii mulle, kolleegidele kui lugejatele. Meie „veregrupid” klappisid. Olen väga õnnelik, et Hans H. Luik lasi mul kaasa lüüa uuriva ajakirjanduse lipulaeva tegemisel,” ütles Vedler. „Lahkumise teeb raskeks aastatega kogunenud tunnete tulv ning head soovid, millega vahvad töökaaslased ja juhtkond mind toetasid. Jään alati Ekspressi fännklubisse.”

Ekspress Grupi tegevjuht Gunnar Kobin: „Ekspress Grupil on kahju kaotada Eesti tippajakirjanike hulka kuuluv Sulev Vedler, kuid kahjuks ei olnud meil Sulevile pakkuda võrdväärset väljakutset tema uue ametiga konkureerivas kontsernis. Inimesena mõistan Sulevi soovi proovida elus midagi uut eriti olukorras, kus senine karjäär on olnud 20 aasta pikkune. Ekspress Grupi uks jääb Sulevile alati avatuks, samas soovin talle siiralt jõudu uue väljakutse elluviimisel.”

Sulev Vedlerit on Ekspressis töötatud aja jooksul auhinnatud mitme ajakirjanduspreemiaga ning 2003. aastal ka Bonnieri preemiaga. 1989. aastast, kui esimene Eesti Ekspress ilmus, on Ekspress võitnud kuus Bonnieri preemiat ja hulgaliselt muid ajakirjandusauhindu. Järgmisel nädalal liitub Sulev Vedler Postimehe toimetusega.