Sünnib rekordiliselt võimas asutus, mis ületab advokaatide ja juristide arvult oma konkurente poolteist korda ning jääb napilt maha Baltimaade suurimast advokaadibüroost, Leedu firmast Lideika, Petrauskas, Vali?nas ir partneriai.

Seekordse liitumise puhul pole tegemist lihtsalt kahe ettevõtte mehaanilise kokkupaneku, vaid erinevate kompetentside ühendamisega. Aare Targa büroo kuulub tsiviil- ja äriõiguse alal juba aastaid Eesti paremate büroode esikolmikusse. Büroo spetsialiteet on ühinemised ja ülevõtmised (M&A) ning pangandus ja finantsõigus. Aivar Pilve büroo on väga kõva tegija haldus- ja maksuasjades ning kohtuvaidlustes.

„Meil esines olukordi, kus tuli vaja palju kohtutööd teha ja siis jäid oma jõud napiks ning me pidime mujalt lisaressurssi hankima," selgitab seniseid kitsaskohti Aare Tark.

Pilve büroo on esindanud kliente arbitraažiküsimustes mitte ainult Eestis, vaid ka Hollandis, Rootsis ja Ühendkuningriigis. Büroo üks trumpe on abi nn valgekraelise kuritegevuse ehk majandus-, maksu- ja ametialaste kuritegude korral. Teistest suurtest büroodest pakuvad selles valdkonnas teenuseid vaid Luiga Mody Hääl Borenius ning Teder, Glikman & Partnerid. Ülejäänud suured on pühendunud üksnes tsiviilasjadele.

Uuel firmal on kaheksa osanikku (partnerit) ning kolmeliikmeline juhatus, kuhu juhtivpartner Aare Targa ja Aivar Pilve kõrval kuulub M&A spets Risto Vahimets Tark& Co ridadest.

Juristide piibliks peetava Chambers Global 2008. aasta väljaanne iseloomustab Vahimetsa kui „võluvat, tulemustele orienteeritud ja pragmaatilist" advokaati. Aare Tarka nimetatakse „suurepäraseks ja auväärseks", ning panganduse- ja finantseerimise spetsi Hannes Vallikivi „oivaliseks".

Aivar Pilve büroost leiavad nimeliselt äramärkimist kaks tegelast: juba aastaid Eesti Advokatuuri juhatanud Aivar Pilv („ülimalt hästituntud", „tugev karakter") ning Erki Kergandberg, keda kliendid ja eakaaslased on nimetanud „muljetavaldavaks ja väga nutikaks".  

Uut bürood iseloomustab ka tugev kliendibaas. Tark & Co teenuseid kasutavad näiteks Eesti Pank, Tamro, Sampo, Siemens ja Nokia, Aivar Pilve bürooga seonduvad mitmed ministeeriumid, maksu- ja tolliamet, Severstallat,  Lukoil Eesti, Koger & Partnerid, Hansa Liising ning mitmed tuntud tegelased kuulsatest kriminaalprotsessidest nagu Aivar Pihlak nn Preatoni juhtumis, Ain Kelus Maapanga loos, Arle Mölder Hüvitusfondi afääris ning Weroli Henn Ruubel.

Olulise liitumist soodustanud asjaoluna toob Aivar Pilv välja ka ühesuguse arusaama kutsetegevuse standarditest.

Uue büroo käive peaks sel aastal tulema pro forma 63 miljonit krooni. Mis tähendab, et kuigi juristide arvult on firma Eesti suurim, jääb ta majandustulemustelt siiski alla endise justiitsministri Jüri Raidla ja tema partnerite büroole.

Kokkusattumusena töötavad suurkonkurendid ühes ja samas majas, Tallinna linnavalitsuse kõrval asuvas büroohoones. Tark, Pilv & Co hõivab praegu neljanda ja kaheksanda korruse ning üürib kevadel juurde veel ühe. Raidla büroo asub „kotletina" nende vahel.