NISUORASEJAHU
Tõeline toitainetepomm, mis sisaldab üle 90 mineraali ja suurel hulgal teisi organismile vajalikke toitaineid, sh kasvu soodustavaid aminohappeid ning A-, K- ja E-vitamiini. Jahu parandab seedimist ja leevendab kõhukinnisust. Nisuorast on ammustest aegadest peale kasutatud aneemia raviks, organismi aluselise-happelise tasakaalu parandamiseks, abivahendina kaalu langetamisel, keha puhastamiseks mitmesugustest mürkidest ja organismi varustamiseks mitmekesiste looduslike toitainetega.

MAKA (ingl maca)
Makajuur mõjub üldtoniseeri-valt, taastab energiat, parandab sportlikke saavutusi ja tõstab vitaalsust. Sisaldab 18 aminohapet, taimesteroole, rohkesti vitamiine (B1, B2, B6, C, E), mineraalaineid ja mikroelemente. Makajuur toimib hormoon-tegevuse tasakaalustajana. Selle koostises on arginiin, millel on suur roll meeste viljakuse ja seksuaalse aktiivsuse stimuleerimisel. Maka toetab ka kilpnäärme tööd ja sobib luude hõrenemise ennetamiseks. Traditsiooniliselt on makat kasutatud meelte selitamiseks, mälu arendamiseks, masenduse leevendamiseks ja unekvaliteedi parandamiseks ning PMSi nähtude ja ülemi-nekueavaevuste leevendamiseks.

CHIA-SEEMNED
Sisaldavad u 40% väärtuslikke taimeõlisid, ligikaudu 20% proteiine, rohkesti kiudaineid, antioksüdante, vitamiine (A, B1, B2, B3) ning mineraale. Chia aeglustab süsivesikute imendumist ja tekitab seetõttu täiskõhutunde pikaks ajaks. Chia on suurepärane toit diabeetikutele, aidates reguleerida veresuhkrusisaldust. Rohke kiudainete- ja toit-ainetesisalduse tõttu on need seemned sageli abiks ka kehakaalu jälgimisel ning soolestiku- ja ainevahetushäirete korral.

TOORKAKAO
(toorkakao pulber, kakaooad ja -nibsid, külmpressitud kakaovõi)
Sisaldab üle 1200 aktiivse aineosa, seejuures moodustavad antioksüdandid kakao kaalust tervelt 10%. Selles on kõigist maailma toiduainetest enim magneesiumi, lisaks rohkesti rauda, kroomi, tsinki, väävlit ja vaske. Kakao on hea kiudaineteallikas ning sisaldab kuumutamata kujul palju E- ja C-vitamiini, samuti heaolu tekitavaid aineid, mis toimivad neurotransmitteritena. Rohke E-vitamiini sisaldusega kakaovõi on suurepärane looduslik vahend naha hooldamiseks.

ODRAORASEJAHU
Sisaldab ühtekokku 18 aminohapet, beetakaroteeni, foolhapet, B1-, B2-, B5-, B6- ja C-vitamiini, samuti mineraalaineid ning mikroelemente. Odraorases leidub palju tähtsaid ensüüme, näiteks superoksiididismutaa-si (SOD), mis on kõige tugevam inimkonnale teadaolev antioksüdant. Odraoras soodustab seedimist ja puhastab organismi mürkainetest.

KÜLMPRESSITUD KOOKOSÕLI
Sisaldab üle 90% looduslikke küllastunud rasvhappeid, mis on tähtsad toitained igale rakule meie kehas. Nad tõhus-tavad immuunsüsteemi, kilpnäärme ja närvisüsteemi tööd, parandavad naha seisundit ning annavad kiiresti vajalikul määral energiat. Koo-kosõli parandab ainevahetust, kaltsiumi, magneesiumi, ning rasvlahustuvate vitamiinide ja aminohapete imendumist, lisaks toimib tugeva anti-oksüdandina.

MSM
(metüülsulfonüülmetaan)
Väävliühend, mida leidub meie kehas looduslikult. MSM aitab kehal eelkõige toota energiat ja on abiks mitmete tugikudede ülesehituses (juuksed, luud, küüned ja liigesed). MSM mõjub kõikidele spordiharrastajatele lihas-nõtrust leevendavalt ja kiirendab lihashaavade paranemist, lisaks võib aidata ka liigese-vigastuste, liigesereuma, norskamise, mitmete põletiku-liste haiguste ja valude puhul.