Ulatusliku meediakära saatel juunis 2017 alanud nn Savisaare protsessil peeti möödunud reedel viimane istung. Seekord polnud kohal ühtegi raadio- ega telemeest, klõpse sähvisid teha vaid paar fotograafi ning kolmest ajakirjanikust üks lahkus enne istungi lõppu.

Suur protsess sai suure finaali – selle eest hoolitsesid vandeadvokaat Indrek Leppik ja tema klient, ehitusettevõtja Aivar Tuulberg.

Tuulbergi puhul algas kõik nagu märulifilmis. Kaitsepolitsei võttis ärimehe kinni teisipäeval, 22. septembril 2015 Järvamaal Mäeküla lähistel, kui ta sõitis Tallinnast Tartusse. Tuulbergi käed pandi raudu, ta pidi istuma omaenda autos tagaistmele, kaitsepolitseinik istus rooli ja hakkas Tartu poole kihutama. Ta vajutas gaasi nii hoogsalt, et kihutamise fikseeris kiiruskaamera.

Tuulbergile ei öeldud esmalt, miks ta kinni peeti. Kahtlustuse sisust sai ta teada alles 40 minutit hiljem Põltsamaa kandis.

Tallinnast kohale rutanud advokaat Leppikut ei lastud algul Tuulbergi kodu läbiotsimisele, kuigi ärimees soovis, et tema kaitsja osaleks kõigil toimingutel. Küll aga olid politseinikud võtnud kaasa kaks narkokoera.